Tips en vragen


Een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend. Wanneer u ons offerteformulier invult, maken we met u een afspraak bij u thuis om uw wensen te bespreken. Aan de hand van uw wensen stellen wij dan een gratis en vrijblijvende offerte op. U zit nergens aan vast tot u een offerte ondertekent.

Onze verhuisgroep heeft 25 vaste, professionele verhuizers in dienst. Onze verhuizers zijn deskundig en goed opgeleid en kunnen u uitstekend helpen met alle facetten van uw verhuizing.

Wij komen op afspraak geheel vrijblijvend langs en nemen dan de verhuiswensen met u door. Daarna lopen wij met u door de woning om de inboedel te taxeren op volume en moeilijkheidsgraad. Hierna maken wij bij u thuis in 2 à 3 minuten een offerte.

Wij verhuizen over het algemeen van maandag tot en met vrijdag. Op zaterdag en zondag is de verhuizing duurder omdat de CAO beroepsgoederenvervoer, waar wij als verhuizers onder vallen, een toeslag op de lonen geeft voor weekenden.

Om u echt goed te kunnen helpen met uw verhuizing, nemen we graag de tijd voor u. Daarom willen we u vragen om ruim van tevoren een offerte voor uw verhuizing aan te vragen. Gaat u toch op korte termijn verhuizen? Ook dan kunt u gerust een offerte aanvragen. In alle gevallen denken we u graag met u mee.

Koops Verhuisgroep is aangesloten bij Erkende Verhuizers. Voor iedere verhuizingen maken wij een garantiecertificaat aan, waarmee de verhuizing standaard tot een bedrag van €100.000,00 verzekerd is. U bent dan verzekerd tegen schade tijdens de verhuiswerkzaamheden en het transport. Wilt u voor een hoger bedrag verzekerd zijn? Ook dat kunnen we voor u regelen. Laat het ons gerust weten, we helpen u graag mee.

Uiteraard gaan onze professionele verhuizers uiterst voorzichtig met uw inboedel om. In een enkel geval kan het toch voorkomen dat er schade tijdens de verhuiswerkzaamheden of tijdens het transport ontstaat. Als lid van Erkende Verhuizers is uw verhuizing standaard verzekerd tot een bedrag van €100.000,00.

Het in- en uitpakken van verhuisdozen door Koops Verhuisgroep behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kunnen we u ook helpen met het de- en monteren van grote meubels en lampen, of andere items van plafonds en muren afschroeven.

Wij hebben 1.000 opslagcontainers en kunnen uw inboedel direct voor de deur in onze containers plaatsen. Ook hebben wij, indien u 24/7 bij uw inboedel in opslag wilt, een selfstorage Boedelhotel Plexat. Kortom, genoeg mogelijkheden. Wij komen dan ook graag bij u langs voor een gedegen advies.

Koops verhuisgroep: