Verhuizen naar het buitenland

In tegenstelling tot een lokale verhuizing, waarin veel geschoven kan worden en op het laatste moment nog dingen geregeld kunnen worden, is het bij een internationale verhuizing zo dat alles tot in de detail geregeld moet worden.

Dat maakt dat een internationale verhuizing altijd een spannende en hectische aangelegenheid is. U wilt zeker weten dat alles goed geregeld wordt en alles volgens de regels wordt uitgevoerd. U wil geen verrassingen, want die komen altijd op het verkeerde moment.

Internationaal verhuisbedrijf Koops komt hele wisselende redenen tegen om te verhuizen naar het buitenland. De veelgenoemde redenen zijn: een nieuw avontuur, een nieuw bestaan, werk, familie, genieten van het pensioen of juist terug te verhuizen naar Nederland.

Welke redenen u ook hebt om te verhuizen er blijven altijd twee vragen liggen. Hoe komen mijn spullen daar? En welke regels gelden er voor het importeren van mijn inboedel?

De verhuiscoach

Verhuizen naar het buitenland begint altijd met een uiterst nauwkeurige voorbereiding. Met de verhuiscoach wordt besproken naar welk land er verhuisd gaat worden, wanneer de verhuizing moet plaats vinden, wat en hoeveel er verhuisd moet worden, welke douaneformaliteiten er geregeld moeten worden, de transportwijze en de wijze van inpakken.

We verhuizen uw spullen door de lucht, over het water, over de wegen of met een combinatie van genoemde transportwijzen. In elk geval zorgen we dat het transport naadloos op elkaar aansluit, zodat uw inboedel op iedere plaats in de wereld aankomt op de afgesproken datum. Dat is de daadkracht die u van Koops mag verwachten!

We verhuizen u de hele wereld over

Wij verhuizen u waar u wilt, wanneer u wilt. Hieronder staat informatie voor de meest populaire bestemmingslanden van de Nederlanders.

Gaat u naar Zuid-Amerika, Amerika, Afrika, Azië of naar een ander continent? Wij zorgen dat uw spullen aankomen waar u wilt.

Een verhuizing naar het buitenland kunt u met een gerust hart over laten aan Koops Verhuizingen. Koops informeert en adviseert u graag.

Koops Verhuisgroep: