logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

Koops Verhuisgroep is het verhuisbedrijf van het Noorden | Friesland, Groningen en Drenthe

Waar wij werken? In de hele wereld...

...maar we werken vanuit een aantal strategische plaatsen in Noord Nederland. Op die manier zijn we altijd snel bij uw huidige woonplaats.

Onze verhuisbedrijven werken vanuit de volgende regio's:


Verhuizen in de omgeving Winschoten, Stadskanaal en Veendam en bedrijfsverhuizingen met Nieuwenhuis Verhuizingen

Verhuizingen Nieuwenhuis

Voor verhuizingen in Winschoten, Stadskanaal en Veendam en de omgeving kunt u terecht bij Nieuwenhuis verhuizingen.

Nieuwenhuis Verhuizingen bestaat al sinds 1979 en is een specialist op het gebied van particuliere verhuizingen, maar ook voor het verhuizen van uw bedrijf zit uw Nieuwenhuis goed. Direct naar de website:

Nieuwenhuis Verhuizingen


Verhuizen in de omgeving Emmen, Coevorden, Hoogeveen

Verhuizingen Blanken Emmen

Wilt u vanuit de omgeving Emmen, Coevorden of Hoogeveen verhuizen? Dan kiest u voor Blanken. Verhuisbedrijf Blanken is de goedkoopste verhuizer van Drenthe...Direct naar de website:

Blanken Emmen


Verhuizen in de omgeving Groningen Airport (Eelde) Assen en Emmen

Verhuizingen Koops

Verhuist u vanuit de omgeving Eelde, Assen of Emmen, dan komt u terecht bij Koops Verhuizingen. Koops heeft zeer aantrekkelijke tarieven en daarnaast veel ervaring, waardoor de kwaliteit altijd hoog ligt. Direct naar de website:

Koops Verhuizingen


Verhuizen in de omgeving Groningen, Middelstum en Delfzijl

Verhuisbedrijf Moorlag

Particulieren of bedrijven in de omgeving van Groningen, Middelstum en Delfzijl verhuizen met  verhuisbedrijf Moorlag. Moorlag is een bekend verhuisbedrijf met al meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van vele soorten verhuizingen.

Persoonlijke aandacht, gediplomeerd personeel en een uitstekende begeleiding zijn de belangrijkste kenmerken. Direct naar de website:

Moorlag


Inboedel kunt u opslaan:

Plexat Boedelhotel

Om u zo volledig mogelijk van dienst te kunnen zijn kunt u bij ons uw Inboedel opslaan in Assen bij de selfstorage Boedelhotel Plexat , het selfstorage-bedrijf biedt u veilige en flexibele oplossing voor uw ruimtegebrek.

U kunt ook middels de traditionele verhuisopslag terecht bij de Koops Verhuisgroep. Direct naar de website:

Boedelhotel Plexat


De rest van de wereld..

Wilt u vanuit Noord Nederland verhuizen naar een plekje ergens op de wereld? Wij verhuizen mensen en bedrijven naar alle uithoeken in de wereld. Vraag ons om advies of lees meer informatie over ons als een internationaal verhuisbedrijf
Wij zorgen dat het juiste bedrijf met u contact opneemt. Vraag direct een offerte aan.

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

Koops Verhuisgroep

Beoordeling door klanten: 9,0 / 10 - 179 reviews
 

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers9,0

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon addressA.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummerinfo@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115

    Facebook Koops verhuisgroep

    Sitemap