logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

Boedelhotel Plexat is onderdeel van de Koops Verhuisgroep

Inboedelopslag in Assen

Boedelhotel Plexat

Om u zo volledig mogelijk van dienst te kunnen zijn kunt u bij ons uw Inboedel opslaan in Assen bij de selfstorage Boedelhotel Plexat , het selfstorage-bedrijf biedt u veilige en flexibele oplossing voor uw ruimtegebrek.

U kunt ook middels de traditionele verhuisopslag terecht bij de Koops Verhuisgroep. Direct naar de website:

Boedelhotel Plexat

 


Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:


 

icon nationale verhuizingen

Nationale
verhuizingen

icon internationale verhuizingen

Internationale
verhuizingen

icon tijdelijke boedelopslag

Tijdelijke 
inboedelopslag

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers8,8

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon address A.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummer info@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115
Facebook Koops verhuisgroep