logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

koops verhuisgroep header

"Dit is Koops Verhuisgroep"

Verhuis offerte aanvragen? Gratis en vrijblijvend!

Offerte Aanvragen

Over Koops Verhuisgroep

De Koops Verhuisgroep is ontstaan uit een aantal verhuisbedrijven die intensief samenwerken. Te noemen:

De invloeden van deze bedrijven zijn goed merkbaar. Ieder bedrijf heeft ervoor gezorgd dat de Koops Verhuisgroep zeer goede verhuizers en verhuistechnieken onder één dak heeft.

Met onze vestigingen in Groningen, Assen, Emmen, Veendam, Middelstum en Eelde hebben we een goede geografische spreiding in de provincies Groningen en Drenthe.

Natuurlijk kunnen wij meer dan dat. Verhuizen doen we over de hele wereld. Of het Scandinavië of Canada is, of wanneer u binnen Groningen blijft, voor iedere verhuizing hebben wij een passende oplossing.

Vrachtwagens Koops Verhuisgroep

Deskundige en betrouwbare verhuizingen

Bij ons bent u verzekerd van goede algemene voorwaarden met deskundig en goed opgeleid personeel. Wij hebben een middelgrote organisatie met 25 vaste medewerkers. Daarnaast zijn wij aangesloten bij:

Verhuizen is voor niemand een hobby, maar Koops Verhuisploeg maakt er samen met u een leuke dag van!

Vraag nu direct uw offerte aan:

OFFERTE AANVRAGEN

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

Koops Verhuisgroep

Beoordeling door klanten: 9,0 / 10 - 179 reviews
 

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers9,0

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon addressA.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummerinfo@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115

    Facebook Koops verhuisgroep

    Sitemap