Opslagruimte huren in Annen

Opslagruimte huren in Annen?

Wanneer u gaat verhuizen, kan het voorkomen dat u niet meteen al uw spullen kunt meenemen naar uw nieuwe huis. Bijvoorbeeld omdat u tijdelijk ergens anders gaat wonen, of omdat uw nieuwe woning nog niet helemaal klaar is om in te trekken. In dat geval is het handig om opslagruimte te huren. U kunt hiervoor terecht bij Koops Verhuisgroep.

Koops Verhuisgroep is een verhuisbedrijf dat al meer dan 20 jaar bestaat en inmiddels is uitgegroeid tot een van de grootste verhuisbedrijven van Noord-Nederland. Naast verhuizingen biedt Koops Verhuisgroep ook opslagruimte aan. We vertellen u in deze blog graag meer over alle soorten opslag die wij aanbieden. 

Waarom Koops Verhuisgroep voor uw opslag? 

Als u opzoek bent naar een opslagplaats in de buurt van Annen, dan heeft Koops Verhuisgroep de ideale oplossing voor u. In totaal beschikken wij over meer dan 30.000 m³ aan verwarmde, geïsoleerde en beveiligde opslagruimte. 

U kunt erop vertrouwen dat uw spullen in goede handen zijn. We hanteren namelijk strenge veiligheids- en kwaliteitseisen en zorgen ervoor dat uw spullen zorgvuldig worden opgeslagen en behandeld. Bovendien is het mogelijk om uw spullen te verzekeren tegen schade of diefstal.

Opslagdepot in Assen 

Een van de opslagmogelijkheden van Koops Verhuisgroep bevindt zich in Assen op 20 minuten rijden van Annen. Dit zijn tijdelijke of permanente opslagruimtes die 24/7 bereikbaar zijn. U heeft toegang tot uw self storage box met een sleutel en een persoonlijke code. Hierdoor kunt u elke dag, zelfs in het weekend, bij uw spullen komen. Bereken met onze handige volumemeter het volume van uw spullen. Nadat u dit heeft berekend kunt u kijken naar de huurkosten van een self storage ruimte bij Boedel Hotel Plexat in Assen

Opslagcontainer voor uw inboedelopslag in Annen

Een opslagcontainer is een traditionele vorm van het opslaan van uw inboedel. Onze opslagcontainers zijn per stuk 6 m³ groot. Er zijn een aantal voordelen aan de opslagcontainer. Het eerste voordeel is dat een opslagcontainer veel ruimte biedt voor het opslaan van uw inboedel. U kunt dozen en meubels opstapelen tot het plafond, waardoor al uw spullen makkelijk en overzichtelijk worden opgeborgen. Daarnaast is het kostenbesparend omdat u alleen betaalt voor de ruimte die u gebruikt en voor de huurperiode die u nodig heeft. Ook hoeven er geen extra kosten gemaakt te worden voor transport omdat de container voor uw deur geplaatst wordt. 

Wissellaadbakken van 50 m³

Bij Koops Verhuisgroep beschikken we over moderne verhuisauto’s waar een grote laadbak van 50 m³ volume mee vervoerd kan worden. De wissellaadbak kan bij u op de oprit geplaatst worden, waardoor u uw spullen kan inladen bij de verhuizing. Wanneer alles is ingeladen halen wij de laadbak weer op en slaan we deze op in onze opslagloods. De wissellaadbak is vooral erg handig bij korte opslag tot 2 maanden. Bij deze manier van opslaan worden er veel manuren en daardoor kosten bespaard.

Koops verhuisgroep is uw partner bij inboedelopslag en verhuizingen!

Bent u geïnteresseerd in een van deze manieren van het opslaan van uw spullen of wilt u de verhuizing compleet laten uitbesteden? Koops verhuisgroep beschikt over een scala van verhuisbedrijven onder een dak, waardoor er altijd een passend bedrijf ter beschikking is. Wilt u meer informatie over het opslaan van uw inboedel in Annen? Bekijk dan hier de website om een offerte aan te vragen of neem direct contact met ons op.