Opslagruimte nodig in Vries?

Opslagruimte nodig in de omgeving van Vries? Bij Koops Verhuisgroep bent u aan het juiste adres!

Opslagruimte is een belangrijk aspect bij een verhuizing. Het kan voorkomen dat u tijdelijk extra opslagruimte nodig heeft om uw spullen veilig op te slaan. Vooral wanneer u verhuist naar een kleinere woning, of wanneer u uw spullen tijdelijk niet kunt meenemen, kan het huren van opslagruimte een uitkomst bieden. Als u op zoek bent naar opslagruimte in de omgeving van Vries, dan is Koops Verhuisgroep een goede optie. Lees in deze blog waarom.

Opslagmogelijkheden voor particulieren en bedrijven 

Koops Verhuisgroep biedt diverse opslagmogelijkheden voor particulieren en bedrijven. Zo beschikken we over een modern en beveiligde self storage opslag in de buurt van Vries, waar uw spullen veilig kunnen worden opgeslagen. De self storage opslag is voorzien van geavanceerde beveiligingssystemen en voldoet aan alle eisen op het gebied van brandveiligheid. Uw spullen staan dus veilig en droog opgeslagen.

Bij Koops Verhuisgroep kunt u terecht voor opslag van al uw spullen. Of het nu gaat om meubels, elektronica, kleding, documenten of kunst, bij Koops Verhuisgroep bent u aan het juiste adres. U kunt kiezen voor opslag voor een korte of lange periode, afhankelijk van uw wensen en behoeften.

Soorten opslag bij Koops Verhuisgroep 

Bij Koops Verhuisgroep bieden we drie soorten opslagmogelijkheden. De eerste manier is het opslaan van uw spullen bij ons opslagdepot in Assen. De tweede optie is om uw inboedel in opslagcontainers van 6 m³ per stuk op te slaan. De derde en laatste optie is onze wissellaadbak. In dit gedeelte lees je meer over alle opties en wat de voor- en nadelen zijn van elke optie. 

Opslagdepot in Assen 

Een van de opslagmogelijkheden van Koops Verhuisgroep bevindt zich in Assen op 12 minuten rijden van Vries. Dit zijn tijdelijke of permanente opslagruimtes die 24/7 bereikbaar zijn. U heeft toegang tot uw self storage box met een sleutel en een persoonlijke code. Hierdoor kunt u elke dag, zelfs in het weekend, bij uw spullen komen. Bereken met onze handige volumemeter het volume van uw spullen. Nadat u dit heeft berekend kunt u kijken naar de huurkosten van een self storage ruimte bij Boedel Hotel Plexat in Assen

Opslagcontainer voor uw inboedelopslag in Vries

Een opslagcontainer is een traditionele vorm van het opslaan van uw inboedel. Onze opslagcontainers zijn per stuk 6 m³ groot. Er zitten een aantal voordelen aan de opslagcontainer. Het eerste voordeel is dat een opslagcontainer veel ruimte biedt voor het opslaan van uw inboedel. U kunt dozen en meubels opstapelen tot het plafond, waardoor al uw spullen makkelijk en overzichtelijk worden opgeborgen. Daarnaast is het kostenbesparend omdat u alleen betaalt voor de ruimte die u gebruikt en voor de huurperiode die u nodig heeft. Ook hoeven er geen extra kosten gemaakt te worden voor transport omdat de container voor uw deur geplaatst wordt. 

Wissellaadbakken van 50 m³

Bij Koops Verhuisgroep beschikken we over moderne verhuisauto’s waar een grote laadbak van 50 m³ volume mee vervoerd kan worden. De wissellaadbak kan bij u op de oprit geplaatst worden, waardoor u uw spullen kan inladen bij de verhuizing. Wanneer alles is ingeladen halen wij de laadbak weer op en slaan we deze op in onze opslagloods. De wissellaadbak is vooral erg handig bij korte opslag tot 2 maanden. Bij deze manier van opslaan worden er veel manuren en daardoor kosten bespaard. 

Schakel Koops Verhuisgroep in voor de opslag van uw spullen in Vries 

Koops Verhuisgroep is een betrouwbare partner voor al uw verhuis- en opslagdiensten. We zijn al jaren actief in de regio en beschikken over een team van ervaren professionals. We denken graag met u mee en bieden oplossingen op maat. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw spullen veilig en betrouwbaar worden opgeslagen.

In de omgeving van Vries is Koops Verhuisgroep een goede keuze voor opslagruimte. Of u nu tijdelijk extra opslagruimte nodig heeft of voor langere tijd spullen wilt opslaan, bij Koops Verhuisgroep bent u aan het juiste adres. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.