Tijdelijke inboedelopslag bij Koops

Voor iedereen die in de omgeving van Groningen, Assen of Emmen op zoek is naar opslagruimte voor inboedel hebben wij een passende oplossing. U kunt uw inboedel opslaan in schone, stofvrije containers van 6 m³ of in wissellaadcontainers van 50 m³.

In totaal beschikken wij over meer dan 30.000 m³ aan verwarmde opslagruimte waarin u gebruik kunt maken van self storage, kisten, of wissellaadbakken.

Self storage opslag 

Onze self storage boedelhotel Plexat in Assen heeft verschillende verwarmde vertrekken in diverse volumes waar uw  meubels en dozen kunt opslaan. 

self storage Self Storage

Opslagcontainer voor uw inboedelopslag

De opslagcontainers hebben een inhoud van 6 m³ en zijn zeer geschikt voor opslag van inboedel, inventaris of archief. Nadat deze containers gevuld zijn worden ze geladen in de verhuiswagen geladen met een heftruck. Eenmaal aangekomen bij onze opslagruimte, halen we de containers uit de verhuiswagens en worden ze op de opslagplaats neergezet waar ze 24 uur per dag onder cameratoezicht worden bewaakt.

Wissellaadbakken van 50

Heeft u behoefte aan een grotere opslagruimte? Maak dan gebruik van een wissellaadbak, een erg handig wijze voor korte opslag. Een wissellaadbak is een grote laadbak op een verhuiswagen die voor de deur geladen kan worden. De verhuiswagen kan daarna onder de laadbak wegrijden, welke dan op steunpoten blijft staan. Met deze vorm van opslag kunnen wij vele manuren besparen, waar u als klant van profiteert.

Vraag direct een offerte aan voor uw inboedelopslag.

Verhuis offerte ontvangen? Gratis en vrijblijvend!

Offerte verhuisbedrijf Koops

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier en u ontvangt een offerte op maat. U zit nergens aan vast door uw aanvraag.

* uw aanvraag verplicht u tot niets

Zijn onderdeel van de Koops Verhuisgroep

Bel nu de
verhuislijn

050 - 3090115

Koops verhuisgroep is 
trotse sponsor van
walk for life bx ya

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen
vanuit en naar:

Sitemap

Koops Verhuizingen
Boedel hotel Plexat
Moorlag verhuizen
Verhuisbedrijf Nieuwenhuis Assen
Koops Verhuisgroep: Euromovers en Erkende Verhuizers
Verhuizen met verhuisbedrijf Koops
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Blanken Verhuizingen
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Verhuizen met Koops Verhuisgroep
Koops interieur