Opslag Beilen

Uw partner voor inboedelopslag in Beilen

Gaat u verhuizen en bent u op zoek naar een veilige en geschikte plek om tijdelijk uw spullen op te slaan? Wij bieden verschillende mogelijkheden aan voor inboedelopslag in Beilen en omgeving! 

Wanneer u daarnaast tevens op zoek bent naar een ervaren en betrouwbare partner die u volledig ontzorgt rondom uw verhuizing, dan staat het team van Koops Verhuisgroep voor u klaar. Met onze ruim 20 jaar ervaring met allerlei soorten verhuizingen, zowel particulier als zakelijk, zijn onze ervaren verhuizers klaar voor iedere verhuisklus. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom inboedelopslag in Beilen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Het juiste type opslag voor uw inboedel

Afhankelijk van het formaat van uw inboedel, de duur van de opslag, het type spullen dat u wilt opslaan en of u tussentijds graag bij uw spullen wilt, bieden we u een passende manier om uw spullen tijdelijk op te slaan. 

  • Opslagcontainers: deze handige containers van 6 m3 worden bij u thuis neergezet, waar ze gevuld worden. Vervolgens verplaatsen we de containers naar onze bewaakte opslaglocatie en wanneer u ze de inhoud weer nodig heeft, zorgen we ervoor dat de opslagcontainers naar uw (nieuwe) woning gebracht worden.
  • Wissellaadbakken: onze wissellaadbakken zijn maar liefst 50 m3 groot. De bak wordt bij uw nieuwe woning volgeladen met uw spullen en vervolgens naar onze beveiligde opslagloods getransporteerd. Zeker voor een korte opslagperiode, tot ongeveer 2 maanden lang, is een wissellaadbak een snelle en efficiënte manier voor het opslaan van uw spullen.
  • Self storage opslag is beschikbaar in verschillende formaten: zo kunt u altijd bij uw spullen.

Self storage opslag Beilen: u kunt altijd bij uw spullen

Bent u op zoek naar een veilige plek om tijdelijk uw spullen op te slaan, maar wilt u wél graag bij uw spullen komen? Dan is onze self storage opslag in Assen een goede keuze. Hier bieden we verschillende boxen aan in diverse volumes, die u kunt bezoeken wanneer u dat graag wilt. Vanuit Beilen is ons ´boedelhotel´ in Assen gemakkelijk te bereiken.

Hét verhuisbedrijf van Beilen

Een verhuizing is een spannende gebeurtenis, waar nogal wat bij komt kijken. Een nieuwe woning in een andere omgeving, waar al uw spullen naartoe moeten verhuizen: wij helpen u daar graag bij! 

Koops Verhuisgroep bestaat al ruim 20 jaar en die ervaring zetten we graag voor u in. Heeft u een prachtige antieke kast, een piano of andere zware en breekbare meubels? We zorgen ervoor dat ze veilig en op de juiste manier in uw nieuwe woning terechtkomen. 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, over inboedelopslag nabij Beilen of wilt u graag een offerte ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op.