logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

Verhuisofferte aanvragen voor het verhuizen?

Een offerte kunt u altijd aanvragen, we komen geheel vrijblijvend bij u thuis en maken een gratis offerte. Zodoende weet u zeker dat er aan alles is gedacht en dat u niet te duur uit bent. Uiteraard zit u vervolgens nergens aan vast. Een geheel vrijblijvende en gratis offerte aanvragen?
Wist u dat... wij ook een BeeldBelAfspraak met u kunnen plannen, zodat wij op veilige afstand uw woning samen met u kunnen doorgaan. Zo gaan we de verspreiding van het Corona Virus tegen.

Vraag online een verhuisofferte aan

Een verhuisofferte kun je dus gewoon online aanvragen

Onze visie is dat een verhuizing altijd maatwerk is, wij houden rekening met de volgende zaken:

Wat kost een verhuizing ongeveer?

Omdat we veel informatie nodig hebben is elke offerte anders. Grofweg kunnen we zeggen dat een gemiddelde verhuizing €912,- kost.

Wil je weten hoeveel uw verhuizing gaat kosten? Vraag een offerte op maat aan.

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

Koops Verhuisgroep

Beoordeling door klanten: 9,0 / 10 - 179 reviews
 

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers9,0

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon addressA.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummerinfo@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115

    Facebook Koops verhuisgroep

    Sitemap