logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

Verhuizen in het binnenland? Zo geregeld

Verhuis offerte aanvragen? Gratis en vrijblijvend!

OFFERTE AANVRAGEN

Verhuizen binnen Nederland

Assen, Veendam, Emmen, Groningen of omgeving

De verschillende verhuisbedrijven van Koops Verhuisgroep helpen u graag met uw verhuizing binnen Nederland. Ieder bedrijf heeft unieke eigenschappen en zijn eigen manier van werken. Dit betekent dat wij u altijd kunnen helpen met uw specifieke eisen en voorkeuren.

Verhuizen met  

Nieuwenhuis Verhuizingen

Nieuwenhuis verhuizingen heeft vestigingen in Veendam, Assen en Groningen Airport. Zij voert dagelijks verhuizingen uit op lokaal niveau, zowel particulier als bedrijfsverhuizingen. Met ervaren en gediplomeerde verhuizers, zorgen zij ervoor dat uw inboedel volgens afspraak op de juiste plek komt te staan.

 

Verhuizen met  

Blanken Verhuizingen Emmen

Blanken Verhuizingen is een zeer bekend verhuisbedrijf in Emmen en omgeving. al vele jaren verzorgen wij verhuizingen van zowel de particulier als de zakelijke klant naar volle tevredenheid. Door hun vakkundige en goede dienstverlening kunnen zij goed inspelen op de huidige markt met een messcherpe offerte.

 

Verhuizen met  

koops verhuizingen

Een verhuizing is meestal een ingrijpende gebeurtenis. Om een verhuizing over kleine of grotere afstand goed uit te voeren, is de voorbereiding erg belangrijk. Voorbereiding is dan ook een van de kwaliteiten die Koops kwalitatief sterk maakt. Door onze omvang zijn we bovendien altijd capabel om u te helpen, hoe groot de verhuisklus ook is. Bekijk de opties in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland.

 

Verhuizen met  

moorlag

Wilt u graag persoonlijke aandacht, exclusiviteit, betrouwbaarheid en servicegericht verhuizen? Dan kiest u voor Verhuisbedrijf Moorlag. Afhankelijk van uw wensen kunt u ervoor kiezen om de niet-breekbare goederen zelf in en uit te pakken. Grote meubelstukken zoals bedden en kasten, kunnen wij voor u demonteren en weer monteren. Alle wensen zijn bespreekbaar.

 

Inboedel opslaan met  

Boedelhotel Plexat

Heeft u gebrek aan ruimte en wilt u permanent of tijdelijk uw spullen opslaan? Boedelhotel Plexat biedt particulieren en bedrijven een flexibele en een veilige oplossing voor het ruimtegebrek. Plexat heeft in Assen verschillende verwarmde ruimten, waar u voor inboedelopslag, archiefopslag en/of voorraad goederen opslag terecht kunt.

 

Vraag hieronder direct een offerte aan:

offerte aanvragen

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

Koops Verhuisgroep

Beoordeling door klanten: 9,0 / 10 - 179 reviews
 

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers9,0

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon addressA.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummerinfo@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115

    Facebook Koops verhuisgroep

    Sitemap