logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

verhuizen naar het buitenland

In tegenstelling tot een lokale verhuizing, waarin veel geschoven kan worden en op het laatste moment nog dingen geregeld kunnen worden, is het bij een internationale verhuizing zo dat alles tot in de detail geregeld moet worden.

Dat maakt dat een internationale verhuizing altijd een spannende en hectische aangelegenheid is. Je wilt zeker weten dat alles goed geregeld wordt en alles volgens de regels wordt uitgevoerd. Je wil geen verrassingen, want die komen altijd op het verkeerde moment.

Internationaal verhuisbedrijf Koops komt hele wisselende redenen tegen om te verhuizen naar het buitenland. De veelgenoemde redenen zijn: een nieuw avontuur, een nieuw bestaan, werk, familie, genieten van het pensioen of juist terug te verhuizen naar Nederland.

Welke redenen je ook hebt om te verhuizen er blijven altijd twee vragen liggen. Hoe komen mijn spullen daar? En welke regels gelden er voor het importeren van mijn inboedel?

De verhuiscoach

Verhuizen naar het buitenland begint altijd met een uiterst nauwkeurige voorbereiding. Met de verhuiscoach wordt besproken naar welk land er verhuist gaat worden, wanneer de verhuizing moet plaats vinden, wat en hoeveel er verhuist moet worden, welke douaneformaliteiten er geregeld moeten worden, de transportwijze en de wijze van inpakken.

We verhuizen uw spullen door de lucht, over het water of over de wegen of met een combinatie van genoemde transportwijze. In elk geval zorgen we dat het transport naadloos op elkaar aansluit, zodat uw inboedel op iedere plaats in de wereld aankomt op de afgesproken datum.  Dat is de daadkracht die u van Koops mag verwachten!

We verhuizen u de hele wereld over

Wij verhuizen u waar u wilt, wanneer u wilt. Hieronder staat informatie voor de meest populaire bestemmingslanden van de Nederlanders.

Gaat u naar Zuid-Amerika, Amerika, Afrika, Azië of naar een ander eiland? Wij zorgen dat uw spullen aankomen waar u wilt.

Een verhuizing naar het buitenland kunt u met een gerust hart over laten aan Koops Verhuizingen. Koops informeert en adviseert u graag.

Offerte aanvragen

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

Koops Verhuisgroep

Beoordeling door klanten: 9,0 / 10 - 179 reviews
 

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers9,0

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon addressA.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummerinfo@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115

    Facebook Koops verhuisgroep

    Sitemap