Internationaal verhuisbedrijf Koops helpt u met verhuizen naar het buitenland

In tegenstelling tot een lokale verhuizing, waarin veel geschoven kan worden en op het laatste moment nog dingen geregeld kunnen worden, is het bij een internationale verhuizing zo dat alles tot in de detail geregeld moet worden.

Dat maakt dat een internationale verhuizing altijd een spannende en hectische aangelegenheid is. Je wilt zeker weten dat alles goed geregeld wordt en alles volgens de regels wordt uitgevoerd. Je wil geen verrassingen, want die komen altijd op het verkeerde moment.

Internationaal verhuisbedrijf Koops komt hele wisselende redenen tegen om te verhuizen naar het buitenland. De veelgenoemde redenen zijn: een nieuw avontuur, een nieuw bestaan, werk, familie, genieten van het pensioen of juist terug te verhuizen naar Nederland.

Welke redenen je ook hebt om te verhuizen er blijven altijd twee vragen liggen. Hoe komen mijn spullen daar? En welke regels gelden er voor het importeren van mijn inboedel?

Internationale verhuizing begint met een goede voorbereiding met de verhuiscoach

Verhuizen naar het buitenland begint altijd met een uiterst nauwkeurige voorbereiding. Met de verhuiscoach wordt besproken naar welk land er verhuist gaat worden, wanneer de verhuizing moet plaats vinden, wat en hoeveel er verhuist moet worden, welke douaneformaliteiten er geregeld moeten worden, de transportwijze en de wijze van inpakken.

We verhuizen uw spullen door de lucht, over het water of over de wegen of met een combinatie van genoemde transportwijze. In elk geval zorgen we dat het transport naadloos op elkaar aansluit, zodat uw inboedel op iedere plaats in de wereld aankomt op de afgesproken datum.  Dat is de daadkracht die u van Koops mag verwachten!

We verhuizen u de hele wereld over

Wij verhuizen u waar u wilt, wanneer u wilt. Hieronder staat informatie voor de meest populaire bestemmingslanden van de Nederlanders.

Gaat u naar Zuid-Amerika, Amerika, Afrika, Azië of naar een klein eiland waar bijna niemand van heeft gehoord? Wij zorgen dat uw spullen aankomen waar u wilt.

Een verhuizing naar het buitenland kunt u met een gerust hart over laten aan Koops Verhuizingen. Koops informeert en adviseert u graag.

Verhuisofferte ontvangen voor een internationale verhuizing?

Offerte verhuisbedrijf Koops

Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier en u ontvangt een offerte op maat. U zit nergens aan vast door uw aanvraag.

Zijn onderdeel van de Koops Verhuisgroep

Bel nu de
verhuislijn

050 - 3090115

Koops verhuisgroep is 
trotse sponsor van
walk for life bx ya

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen
vanuit en naar:

Sitemap

Koops Verhuizingen
Boedel hotel Plexat
Moorlag verhuizen
Verhuisbedrijf Nieuwenhuis Assen
Koops Verhuisgroep: Euromovers en Erkende Verhuizers
Verhuizen met verhuisbedrijf Koops
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Blanken Verhuizingen
Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep
Verhuizen met Koops Verhuisgroep
Koops interieur