logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

Uw inboedel opslaan?

Opslag inboedel offerte aanvragen? Gratis en vrijblijvend!

OFFERTE AANVRAGEN

Tijdelijke inboedelopslag bij Koops

OpslagruimteVoor iedereen die in de omgeving van Groningen, Assen of Emmen op zoek is naar opslagruimte voor inboedel hebben wij een passende oplossing. U kunt uw inboedel opslaan in schone, stofvrije containers van 6 m³ of in wissellaadcontainers van 50 m³.

In totaal beschikken wij over meer dan 30.000 m³ aan verwarmde opslagruimte waarin u gebruik kunt maken van self storage, kisten, of wissellaadbakken.

Self storage opslag

Onze self storage boedelhotel Plexat Assen heeft verschillende verwarmde vertrekken in diverse volumes. Via een gehuurde box kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week (24/7) bij uw opgeslagen spullen.

Inboedelopslag bij Koops verhuisgroep Assen

Als u regelmatig bij uw opgeslagen inboedel of archief wil komen, dan is boedelhotel Plexat een uitkomst. Een boedelhotel is erg handig als uw opslagruimte, zolder of schuur te klein is geworden. Bij onze self storage heeft u direct weer plek zat.

Opslagcontainer voor uw inboedelopslag

Opslagcontainers zijn een traditionele vorm van opslag. De opslagcontainers van de Koops Verhuisgroep zijn 6 M3 groot.

De opslagcontainers staan in de verhuisauto klaar en voor de deur wordt de inventaris, inboedel of archief in de containers geplaatst. Hierdoor kunnen we goedkoper werken en daardoor een goedkope opslag en transport/verhuizing bieden.

De opslagcontainers hebben een inhoud van 6 m³ en zijn zeer geschikt voor opslag van inboedel, inventaris of archief. Nadat deze containers gevuld zijn worden ze geladen in de verhuiswagen geladen met een heftruck. Eenmaal aangekomen bij onze opslagruimte, halen we de containers uit de verhuiswagens en worden ze op de opslagplaats neergezet waar ze 24 uur per dag onder cameratoezicht worden bewaakt.

Uw inboedel opslaan bij Koops verhuisgroep Assen

Wissellaadbakken van 50 m³

De wissellaad meubelbak is een grote laadbak op een verhuisauto die voor de deur geladen kan worden. Daarna wordt de wissellaad meubelbak op steunpoten gezet waarna de verhuisauto onder de bak weg kan rijden.

De wissellaad meubelbak is erg handig bij korte opslag (tot 2 maanden). Door deze vorm van opslag besparen we vele manuren en daardoor kunnen we een goedkope offerte maken voor de verhuizing en opslag.

Heeft u behoefte aan een grotere opslagruimte? Maak dan gebruik van een wissellaadbak, een erg handig wijze voor korte opslag. Een wissellaadbak is een grote laadbak op een verhuiswagen die voor de deur geladen kan worden. De verhuiswagen kan daarna onder de laadbak wegrijden, welke dan op steunpoten blijft staan. Met deze vorm van opslag kunnen wij vele manuren besparen, waar u als klant van profiteert.

Offerte aanvragen

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

Koops Verhuisgroep

Beoordeling door klanten: 9,0 / 10 - 179 reviews
 

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers9,0

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon addressA.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummerinfo@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115

    Facebook Koops verhuisgroep

    Sitemap