logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

Voor elke verhuizing een passende oplossing

Verhuis offerte aanvragen? Gratis en vrijblijvend!

OFFERTE AANVRAGEN

Verhuisbedrijf Koops Verhuisgroep Assen

Verhuizen is altijd een drukke aangelegenheid. Het is een hectische periode waarin u een hoop moet regelen in korte tijd. Een verhuisbedrijf kan dan een hoop verlichting geven. Koops Verhuisgroep is gevestigd in Assen en helpt particulieren en bedrijven aan een betaalbare verhuizing op maat.

 

De verhuisbedrijven van Koops Verhuisgroep

De Koops verhuisgroep bestaat uit een aantal verhuisbedrijven, waardoor we altijd de perfecte oplossing voor uw verhuizing hebben.  Door uw verhuizing te koppelen aan ons meest geschikte verhuisbedrijf heeft u altijd een verhuizing op maat. Wij staan graag voor u klaar met:

Koops verhuisgroep

Uw verhuizing, onze zorg

Uw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Kwaliteit door verhuiservaring

Koops Verhuisgroep is hét adres voor al uw verhuizingen. Onze 20 jaar verhuiservaring zetten we graag voor u in. Wilt u zeker zijn van een goed verhuisbedrijf die zijn afspraken nakomt? Vraag hieronder dan direct een verhuisofferte aan.

Offerte aanvragen

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers8,8

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon address A.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummer info@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115
Facebook Koops verhuisgroep