Een zorgeloze verhuizing voor senioren

Een seniorenverhuizing - naar bijvoorbeeld een kleiner appartement, omdat het huis en de tuin toch écht teveel worden, of naar een aanleunwoning of een verzorgingshuis - is een grote stap. Voor veel senioren is het een stressvolle periode, waarin veel geregeld moet worden en waarbij emoties vaak een belangrijke rol spelen. Wij hebben veel ervaring met het helpen verhuizen van senioren en we begrijpen als geen ander dat een persoonlijke aanpak dé manier is om senioren zorgeloos te helpen verhuizen. Daarom ontzorgen wij zoveel mogelijk tijdens de verhuizing. Respect en geduld staan daarbij voorop!

Verhuisstress voor ouderen

Een seniorenverhuizing kan bijzonder stressvol zijn. Er komt nogal wat kijken bij een verhuizing. Vaak betekent zo'n verhuizing voor ouderen afscheid nemen van een plek waar veel herinneringen gemaakt zijn. Het is daarom fijn als er vooraf zo veel mogelijk zaken goed geregeld zijn, zoals de praktische verhuizing zelf. Onze deskundige en vriendelijke verhuisadviseurs nemen u alle zorgen omtrent de verhuizing uit handen. Ons verhuisteam werkt gestructureerd, zorgvuldig en snel, zodat de seniorenverhuizing vaak in één dag gedaan kan worden.

Wij helpen senioren met verhuizen

Bij de verhuizing van ouderen is het handig om een duidelijke checklist te hebben, zodat u zeker weet dat de verhuizing soepel zal verlopen. Wij hebben een overzicht gemaakt met enkele handige lijsten. In deze lijsten vindt u alles wat er voor de senioren verhuizing gedaan moet worden, waaronder bijvoorbeeld het regelen van verzekeringen en energiecontracten. Op de dag van de verhuizing zelf is het vooral zaak om niets te vergeten en de laatste zaken goed af te sluiten. Deze en nog veel meer praktische tips vindt u in ons handige overzicht met verhuis checklists.

Senioren verhuizen in Groningen

Koops Verhuisgroep heeft meerdere vestigingen in Groningen. Zo zijn we altijd dichtbij. Denkt u na over de verhuizing naar een seniorenwoning of gaan bijvoorbeeld uw ouders verhuizen naar een verzorgingshuis? Ons verhuisteam staat voor u klaar, voor verhuizingen binnen de provincie Groningen óf daarbuiten. Ook voor internationale verhuizingen kunt u bij Koops terecht. 

Hulp nodig bij het verhuizen van senioren?

Gaat u verhuizen naar een seniorenwoning en kunt u daarbij wel wat hulp gebruiken? Of wilt u uw ouders, oudere familieleden of vrienden op leeftijd ondersteunen bij hun verhuizing? Koops Verhuisgroep staat voor u klaar. Wij hebben meerdere vestigingen in Groningen en ook wanneer u buiten de provincie wilt verhuizen, staan wij voor u klaar. Wij zijn aangesloten bij onder andere TLN en Erkende Verhuizers. Zo weet u zeker dat uw verhuizing goed geregeld is. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Koops Verhuisgroep: