logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

Verhuizen naar Finland   Finse vlag

Denkt u eraan om te verhuizen naar Finland? Finland, ook wel ‘het land van de duizend meren’ genoemd, heeft 5,4 miljoen inwoners. Finland beschikt in werkelijkheid over ongeveer 188.000 meren. In het zuidoosten is het land verdeeld met ontelbare meren.

Bent u van plan om naar Finland te verhuizen? Ontdek hieronder de 3 voordelen van ons verhuisbedrijf:

Offerte aanvragen

Waar moet u aan denken als u naar Finland verhuist?

Finland

Wanneer u van plan bent om te emigreren naar Finland moet u veel dingen regelen. Koops Verhuisgroep heeft alvast een aantal belangrijke zaken voor u op een rijtje gezet:

Paspoort

Wanneer u naar Finland gaat verhuizen moet u uw paspoort overzetten. U moet zich inschrijven in Finland en uitschrijven als Nederlandse burger. U kunt zich laten voorlichten in Den Haag bij de ambassade van Finland. Zo voorkomt u eventuele verassingen.

Zeg uw abonnementen op

Vergeet niet uw abonnementen op te zeggen als u gaat emigreren naar Finland. Vaak hebben mensen meer abonnementen dan ze zelf denken, het zou zonde zijn als u nog betaald voor abonnementen waar u geen gebruik van maakt.

Zorg voor een geldig rijbewijs

Wanneer u van plan bent om langer dan zes maanden in Finland te gaan wonen, dan moet u beschikken over een internationaal rijbewijs. Een internationaal rijbewijs kunt u regelen bij de gemeente.

Meer informatie over zaken zoals uw bankrekening, zorgverzekering, belastingdienst en dergelijke leest u hier.

Enkele leuke feitjes over Finland

Wist u dat…

Heeft u uw keuze gemaakt en wilt u verhuizen naar Finland? Dan is verhuisbedrijf Koops uw ideale partner. Vraag gauw een offerte aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

Koops Verhuisgroep

Beoordeling door klanten: 9,0 / 10 - 179 reviews
 

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers9,0

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon addressA.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummerinfo@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115

    Facebook Koops verhuisgroep

    Sitemap