logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

Verhuizen naar Denemarken   Deense vlag

Denemarken is het meest zuidelijke land van Scandinavië en heeft redelijk wat overeenkomsten met Nederland. Zo is het landschap vrij vlak en lijkt de taal erg op Nederlands. Ook heeft Denemarken relatief veel kustgebied en landbouwgrond.

Het is een prachtig land om naar toe te emigreren of te verhuizen en verhuisbedrijf Koops heeft 3 voordelen voor een goede en soepele verhuizing.

Offerte aanvragen

Verhuizen naar Denemarken? Let op!

Verhuizen naar Denemarken

Wanneer u van plan bent om te emigreren naar Denemarken moet u veel dingen regelen. De Koops verhuisgroep heeft alvast een aantal belangrijke zaken voor u op een rijtje gezet:

Uitschrijven gemeente

Wanneer u naar Denemarken gaat verhuizen moet u uw paspoort overzetten. U moet zich inschrijven in Denemarken en uitschrijven als Nederlandse burger. U kunt zich laten voorlichten in Den haag bij de ambassade van Denemarken. Zo voorkomt u eventuele verassingen.

Bankrekening

U kunt uw Nederlandse bankrekening behouden als u er een Nederlands adres aan kunt koppelen. Bedenk wel dat u sommige bankzaken persoonlijk moet afhandelen en dat u er dus verstandig aan doet om een betrouwbaar persoon zoals een familielid of goede vriend te bemachtigen.

Krediet

Volgens de Nederlandse wet is het niet toegestaan om krediet te ontvangen in Nederland als je er niet woont. Dit betekent dus dat je niet rood kan staan op je rekening en dat je geen Nederlandse credit card mag hebben, wanneer je in Denemarken woont. Al je schulden en openstaande rekeningen moeten zijn betaald.

Regel een geldig rijbewijs

Wanneer u van plan bent om langer dan zes maanden in Finland te gaan wonen, dan moet u beschikken over een internationaal rijbewijs. Een internationaal rijbewijs kunt u regelen bij de gemeente.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen of neem contact op met uw gemeente.

Enkele leuke feitjes over Denemarken

Wist u dat…

Offerte aanvragen

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

Koops Verhuisgroep

Beoordeling door klanten: 9,0 / 10 - 179 reviews
 

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers9,0

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon addressA.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummerinfo@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115
Facebook Koops verhuisgroep 

                                              Sitemap