logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

Verhuisbedrijf naar Scandinavië nodig?

Koops helpt u verhuizen en emigreren

De eigenaar van verhuisbedrijf de Koops Verhuisgroep, Johan Koops, is een groot fan van de Scandinavische landen. Door zijn enthousiasme heeft hij vele goede contacten die u helpen met een goedkopere en betere verhuizing naar Scandinavië.

Profiteer van de voordelen van emigreren en verhuizen, die het verhuisbedrijf u kan bieden.

We helpen u verhuizen naar de Scandinavische landen. Lees meer over de verhuizingen:

Wij helpen u verhuizen en emigreren naar Noorwegen, Finland, Zweden of Denemarken!

Verhuizen naar Scandinavië is voor de Koops Verhuisgroep een echt specialisme. Wij hebben een aantal voordelen ten opzichte van de concurrenten:

Goedkoopste verhuizing naar Scandinavië

De ligging in het Noorden van Nederland levert de chauffeurs een enorm logistiek voordeel op. We kunnen precies op tijd bij ''de boot'' zijn.

Hier komt veel regelgeving bij kijken vanuit de overheid bij kijken, zo mag een chauffeur maar een x aantal uren achtereen rijden. Dit komt vanuit het Noorden precies mooi uit!

Het logistiek voordeel zorgt er mede voor dat Koops Verhuisgroep uw verhuizing naar Scandinavië het goedkoopst kan volbrengen.

Gratis en vrijblijvende offerte ontvangen?

Twijfel niet en regel vandaag nog, dat u een gratis en vrijblijvende offerte ontvangt van Verhuisbedrijf Koops.

U kunt hiervoor aan de rechterkant het formulier invullen en wij nemen binnen 24 uur contact op om met uw de wensen door te spreken.

U zit nergens aan vast door het aanvragen van de gratis offerte. Dus kom er vandaag nog achter hoe voordelig u kunt verhuizen naar Scandinavië en vul het formulier in.

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

Koops Verhuisgroep

Beoordeling door klanten: 9,0 / 10 - 179 reviews
 

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers9,0

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon addressA.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummerinfo@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115
Facebook Koops verhuisgroep 

                                              Sitemap