logo koops verhuisgroep

icon phone

050 309 0115

Verhuizen met uw bedrijf?

Verhuis offerte aanvragen? Gratis en vrijblijvend!

OFFERTE AANVRAGEN

Bedrijfsverhuizingen

Doen waar we goed in zijn!

Kantoorverhuizingen, reorganisaties of een interne verhuizing vallen allemaal onder bedrijfsverhuizingen. Jaarlijks vinden er in Nederland zeker 25.000 bedrijfsverhuizingen plaats.

Dit betekent slapeloze nachten voor degenen die de verhuizing moeten coördineren. Aan een bedrijfsverhuizing gaat natuurlijk een onvoorstelbare hoeveelheid klussen en klusjes vooraf.

Bedrijfsverhuizingen

Ervaren en flexibel

Voor zowel kleine als grote projectverhuizingen heeft Koops Verhuisgroep uitgebreide draaiboeken klaar liggen om de verhuizing in goede banen te leiden. Zo wordt niets vergeten en is het bedrijf snel weer operationeel.

Samen met de verhuisadviseur wordt voor de voorbereiding een goede basis gelegd voor een snel en deskundig uitgevoerde verhuizing waardoor uw bedrijf of instelling snel zaken kan doen.

Goed geregelde interne verhuizingen

In ieder bedrijf vindt wel eens een verhuizing plaats. U kunt denken aan een interne verhuizing van bijvoorbeeld afdelingen, maar ook een verhuizing naar een geheel nieuw pand. Wij zorgen ervoor dat u zo weinig mogelijk overlast heeft en dat uw medewerkers zo veel mogelijk kunnen blijven doen waar zij goed in zijn. Dan doen wij waar wij goed in zijn.

offerte aanvragen

Koops verhuisgroep helpt u verhuizen vanuit en naar:

icon koopsverhuizingen icon nieuwenhuisverhuizingen icon blankenverhuizingen icon moorlag icon plexat icon koops interieur

Koops Verhuisgroep

Beoordeling door klanten: 9,0 / 10 - 179 reviews
 

 

Uw verhuizing, onze zorg

koopsverhuisgroep vrachtwagenUw spullen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst tijdens de verhuizing. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Door gebruik te maken van de beste beschermingsmaterialen, uitstekende verhuisdozen en sterke en deskundige verhuizers weten wij als verhuisbedrijf al meer dan 20 jaar mensen op een fijne manier naar hun nieuwe huis te begeleiden.

Meer over ons

erkende verhuizers9,0

"Zeer tevreden over het team van Koops verhuisgroep! Vriendelijke verhuizers en fantastisch hoe de verhuizing is aangepakt. Tevens zeer tevreden over de twee verhuizers die op 19-07 in Utrecht ook zijn helpen komen lossen vanuit Amsterdam. Volgende keer gaan wij jullie zeker weer inschakelen. Tevens erg tevreden over Koopsinterieur en hulp van Ronald Tomrock. We hebben jullie al bij meerdere vrienden aanbevolen!"

Bekijk meer reviews

icon addressA.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen
Telefoonnummerinfo@koopsverhuisgroep.nl
050 309 0115
Facebook Koops verhuisgroep 

                                              Sitemap