Zo verloopt uw inboedelopslag in Groningen vlekkeloos

Gaat u binnenkort verhuizen? Regelmatig wordt er bij het verhuizen gebruik gemaakt van een inboedelopslag. Bijvoorbeeld bij het laten bouwen van een nieuw huis, of als uw oude huis al verkocht is. Als u tijdelijk ergens anders verblijft, is het handig om uw inboedel ergens op te slaan. Dit wilt u natuurlijk het liefst zo veilig, schoon en makkelijk mogelijk. Bij Koops Verhuisgroep maken we uw inboedelopslag in Groningen zo makkelijk en goedkoop mogelijk.

Lees verder voor wat u nog meer kunt doen om de inboedelopslag Groningen zo makkelijk mogelijk te laten verlopen.

Bereken van te voren de kosten van de inboedelopslag in Groningen

Om achteraf niet voor verrassingen te komen te staan, is het handig om een offerte aan te vragen. Wanneer u uw gegevens invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de kosten te bespreken. Wij proberen om in elke situatie onze diensten zo goedkoop mogelijk aan te bieden.

Schat uw inboedelopslag in Groningen van te voren in

Onze containers zijn 6 m3. Het is handig als u van tevoren bekijkt of al uw inboedel in één container past, of dat u meerdere nodig heeft. Bij het aanvragen van een offerte of door contact met ons op te nemen kunt u dit bij ons aangeven. Zo kunnen wij rekening houden met onze verhuiswagen, opslagplek en de eventueel bijkomende kosten.

Leg de kleine dingen klaar bij de deur

Wanneer wij uw inboedel komen ophalen, laden we alles in de verhuiswagen. Grote objecten zoals banken, tafels en TV’s laden onze verhuizers vanuit uw huis zelf in. Om de lading zo snel mogelijk te maken, is het handig om makkelijk tilbare dingen al in te pakken in dozen en dichtbij de deuropening te zetten. Zo kunnen onze verhuizers zo snel mogelijk alles inladen en weer vertrekken.

Houdt uw inboedel stofvrij

De inboedelopslag in Groningen wordt goed geïsoleerd afgesloten. Dit zorgt ervoor dat er zo weinig mogelijk stof bij uw inboedel komt. Het is een goed idee om uw inboedel schoon te maken voordat wij het komen ophalen. Wanneer u dan uw inboedelopslag in Groningen wilt ophalen, is alles schoon en stofvrij.

Voordelen van inboedelopslag in Groningen

Bij Koops Verhuisgroep komen wij uw inboedel ophalen met onze verhuiswagen. We laden de inboedel dan direct in de containers en rijden vervolgens naar de inboedelopslag in Groningen. Hier plaatsen wij uw inboedelopslag achter slot en grendel. Onze inboedelopslag in Groningen wordt namelijk goed beveiligd en wordt 24 uur per dag in de gaten gehouden door onze beveiligingscamera's. Als u de inboedel weer nodig heeft, leveren wij deze zorgvuldig bij uw nieuwe adres af.

Geïnteresseerd inboedelopslag in Groningen?

Bent u geïnteresseerd in de inboedelopslag in Groningen die wij bieden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Koops Verhuisgroep: