6 tips voor verhuizen naar groningen

Gaat u verhuizen naar Groningen? In Groningen valt veel te beleven en is daarom een goed idee om naar te verhuizen. Helaas kost verhuizen vaak een hoop tijd en energie. Het liefst wilt u dat de verhuizing zo snel en gemakkelijk mogelijk gaat. Daarom hebben wij een blog geschreven met 6 tips voor het verhuizen naar Groningen. Lees snel verder en laat uw verhuizing soepel verlopen!

TIP 1: ZORG VOOR EEN GOEDE ORGANISATIE

Wanneer u alles goed georganiseerd hebt, scheelt dat vaak al de helft. Georganiseerd verhuizen naar Groningen begint met het maken van een planning. Bekijk alle zaken die moeten gebeuren en naar de tijd die u heeft. Kijk hoever van tevoren u moet beginnen met inpakken en in welke volgorde dit gedaan moet worden.

Ook is het handig om elke kamer afzonderlijk in te pakken en hier verschillende dozen voor te gebruiken. Deze dozen zijn ook handig om te nummeren of te labelen. Geef bijvoorbeeld elke kamer een aparte kleur of nummer. Zo weet u welke dozen bij welke kamer hoort, wat veel tijd bespaard bij het uitpakken.

TIP 2: BESCHERM UW SPULLEN GOED

Natuurlijk wilt u geen kapotte spullen tijdens het verhuizen naar Groningen. U kunt kapotte spullen voorkomen door uw spullen goed in te pakken. Wanneer u dozen heeft die niet volledig gevuld zijn, is het handig om vulmateriaal te gebruiken. Vooral bij dozen met breekbare spullen is dit zeker aan te raden. Wikkel glas, servies, spiegels en schilderijen ook altijd in met doeken of kranten om deze te beschermen. Zorg er ook voor dat dozen niet te zwaar zijn, anders kunnen spullen er uit vallen. 

Verder is het belangrijk om brandbare goederen niet in te pakken. Neem deze apart mee.

TIP 3: REGEL VAN TEVOREN

Zorg er voor dat je zoveel mogelijk regelt voor het verhuizen naar Groningen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan als u al eenmaal bent verhuisd. Daarnaast hebben veel mensen er dan geen tijd meer voor. Regel van tevoren zaken zoals de verhuizing zelf, verzekeringen, hypotheken, gas, water en licht.

TIP 4: HOU EEN CHECKLIST BIJ

Als u gaat verhuizen naar Groningen wilt u natuurlijk niks vergeten. Houd daarom een verhuischecklist bij. Deze kunt u bij ons gratis downloaden. Zo bent u goed voorbereid en zorgt u ervoor dat u niks vergeet.

TIP 5: LEER DE BUREN KENNEN

“Beter een goede buur dan een verre vriend” is niet voor niets een uitspraak die vaak voorkomt. Het is erg fijn wanneer u goed met uw buren kunt opschieten. De buren kunnen u vertellen over Groningen en u wellicht leuke plaatsen laten zien. Het is natuurlijk ook altijd fijn om iemand in de buurt te hebben die helpt wanneer u iets nodig heeft. Leer daarom de buren kennen als u gaat verhuizen naar Groningen. Vraag ze te eten of op de koffie en maak kennis met elkaar.

TIP 6: GA OP ONTDEKKINGSTOCHT!

Verhuizen naar Groningen is zo leuk omdat er een heleboel te beleven valt. Voor zowel jong als oud is er altijd wel wat leuks te zien en te ontdekken. Ga dus op ontdekkingstocht uit en leer de prachtige stad kennen!

BENT U GEÏNTERESSEERD IN VERHUIZEN NAAR GRONINGEN?

Wilt u graag verhuizen naar Groningen? Koops Verhuisgroep wil u hierbij graag ondersteunen. Wij bieden de verhuizing zelf, inboedelopslag en internationale verhuizingen. Wij bieden full service diensten van goede kwaliteit, tegen een zo laag mogelijke prijs. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

Koops verhuisgroep: